Skip to content

ALTO Japan: Wereldexpo 2025

Japan wereldexpo UNIZO ALTO

UNIZO ALTO neemt je mee van 1 mei tot en met  11 mei 2025 samen met collega-ondernemers op een onvergetelijke reis naar de wereldexpo in Japan. In 2025 is Japan het epicentrum van technologische innovatie en culturele pracht, en we hebben jouw stoel alvast gereserveerd voor deze ongelofelijke ervaring!

Meer te weten komen?

Sofie Arslijder
Sofie Arslijder
0476 / 37 41 45

Meer te weten komen?

Laat je gegevens na en we nemen contact met je op!

Interesse in dit traject?

De inschrijvingen voor dit traject zijn nog niet open. Wil je je graag al registreren op voorhand? Laat hieronder je gegevens na.

Prijs

€7800 excl. BTW (niet-leden)
€7500 excl. BTW (leden)

Programma

Ontdek de toekomst!

Deze reis is niet zomaar een reis; het is een unieke kans om enkele van de meest betoverende en bruisende steden ter wereld te verkennen. We nemen je mee op een reis die je horizon zal verbreden, je geest zal verrijken en je hart zal verwarmen. 

Waarom zou je met ons meegaan? 

OSAKA – Wereldexpo & Culinaire Hoofdstad:  

Wereldexpo 2025: Het hoofdthema ‘Designing Future Society for Our Lives’ wordt onderverdeeld in 3 subthema’s: “Saving Lives”, “Connecting Lives” en “Empowering Lives”. Het Belgische paviljoen zal terug te vinden zijn in het “Saving Lives” district en België zal zich voor deze deelname toespitsen op dat subthema. 

Culinaire Hoofdstad: Geniet van de heerlijke lokale gerechten en de vriendelijke sfeer van Osaka. Deze stad staat bekend om zijn gastronomische hoogstandjes en bruisende straatmarkten. 

KYOTO – Stad van Traditie en Schoonheid: Verlies jezelf in de serene tempels, mysterieuze geisha’s en de betoverende schoonheid van de kersenbloesems. Kyoto, de oude keizerlijke hoofdstad, ademt geschiedenis en traditie. 

TOKYO – Stad van de Toekomst: Duik in de futuristische metropool Tokyo, waar moderne technologie, neonlichten en hypermoderne architectuur samenkomen. Ervaar de perfecte balans tussen traditie en vooruitgang. 

HIROSHIMA – Stad van Hoop en Herstel: Bezoek Hiroshima en bewonder de veerkracht van deze stand na de tragische gebeurtenissen van 1945. Het Vredspark en het Hiroshima Peace Memorial zijn onmisbare plekken voor het begrijpen van de geschiedenis en het belang van vrede. 

Praktisch

Rondreis 9 dagen ter plaatse

 • Rondreis van donderdag 1 mei 2025 tot en met zondag 11 mei 2025
 • Bezoek aan:
  • Osaka – Wereldexpo 2025 en food capital van Japan
   Website Wereldexpo 2025
  • Tokyo – diverse metropool waar niets onmogelijk lijkt
  • Hiroshima daguitstap – afspraak met de wereldgeschiedenis
  • Kyoto – voormalige keizerlijke hoofdstad, spiritueel en cultureel centrum van Japan
 • Prijs:
  • UNIZO lid: €7500 excl. BTW 
  • Niet-leden: €7800 excl. BTW
  • Bij inschrijving betaal je als lid een voorschot van €2250 en als niet-lid een voorschot van €2550. Enkele maanden voorafgaand aan het traject krijg je dan een factuur met het eindbedrag. 
  • Indien gewenst kan er een annulatieverzekering (8% van de reissom) afgesloten worden via S2 Travel
  • Prijs kan onderhevig zijn aan de waarde van de yen

Verplichting i.h.k.v. de pakketreizenwet: organisatie door S2 Travel bv.