Skip to content

Hoogstaande netwerk- en inspiratietrajecten

UNIZO ALTO

ALTO is de verzamelnaam voor een reeks van hoogstaande netwerk- en inspiratietrajecten georganiseerd door UNIZO West-Vlaanderen.

ALTO, kort voor ‘altitude’, staat voor ondernemend leren on another level en netwerken op niveau. Vergelijk het gerust met hoogtestages voor ondernemers, want daar komt het op neer. We nemen je mee naar de top van het ondernemerslandschap om je van daaruit overzicht, perspectief en nieuwe inzichten mee te geven.

UNIZO biedt een antwoord op de vragen die jou als ondernemer bezighouden. Aan de hand van een aantal topevenementen geven we jou de nodige zuurstof om op te boksen tegen de perikelen waar je vroeg of laat mee te kampen krijgt.

Hoewel we de spreekwoordelijke hogere sferen opzoeken, blijven we steeds met de voeten op de grond. We gaan niet zweven. ALTO tackelt relevante thema’s en biedt gerichte oplossingen voor specifieke kwesties.

De uitgelezen opportuniteit om op een unieke manier je netwerk uit te breiden. Buitengewoon boeiend, ongemeen interessant en telkens op niveau.

ALTO mikt hoog, net als jij.

10 trajecten
26 activiteiten
5 steden
100+ ondernemers
employee-01

JAMES SANCHEZ

Founder
employee-02

Marianne Mckeon

CTO
employee-03

Kayla Simone

Co-Founder