Skip to content

Future Fortune 2024

ALTO Future Fortune 2024

Hoe ga je als ondernemer om met de uitdagingen van de toekomst? Welke zijn de netelige kwesties die ons te wachten staan en wat is het plan van aanpak als het om hete hangijzers als duurzaamheid en circulariteit gaat?  

In een veranderende wereld worden thema’s als water, energie, supply chain en duurzame grondstoffen steeds grotere vraagstukken. Een plan van aanpak dringt zich dan ook op. Als ondernemer heb je nood aan een future-proof draaiboek dat tot in de details is uitgewerkt, want de toekomst laat je beter niet afhangen van het lot.  

Aan vage voorspellingen gaan we ons niet wagen, integendeel. We steken de koppen bij elkaar en gaan na hoe ze de uitdagingen van de toekomst het hoofd kunnen bieden. En daar kan jij deel van uitmaken, zo leren we van elkaar en gaan we gewapend met de nodige voorkennis de toekomst tegemoet. 

Meer te weten komen?

Sofie Arslijder
Sofie Arslijder
0472 37 41 45

Meer te weten komen?

Laat je gegevens na en we nemen contact met je op!

Interesse in dit traject?

De inschrijvingen voor dit traject zijn nog niet open. Wil je je graag al registreren op voorhand? Laat hieronder je gegevens na.

Programma

If you fail to prepare, you are preparing to fail!

Een voorbereid ondernemer is er twee waard. Om de verschillende toekomstige scenario’s te counteren is een waterdicht actieplan goud waard en dat stellen we op deskundige wijze samen met jou op in het Future Fortune-event. In 5 rondetafelgesprekken die ingeleid en gemodereerd worden door een expert stellen we een waterdicht actieplan op deskundige wijze samen. 

Deze boeiende lunch & learn-sessies gaan telkenmale door op een andere locatie. Uiterst zorgvuldig uitgekozen om de debatten optimaal te laten doorgaan. 

Praktisch

In 5 middagsessies van 11u30-14u30 bespreken we de meest actuele topics. Reeds gekende thema’s zijn: energie, mobiliteit, geopolitiek.