Skip to content

ALTO Ski 2025

Ondernemen, het is topsport. Het is afzien op hoog niveau. Het is lef hebben en berekende risico’s nemen. Onverhoeds vallen, maar altijd weer opstaan. Intensief genieten van de hoogtes en nederig blijven bijleren uit de laagtes, keer op keer.  

Om jou als ondernemer door het ondergesneeuwde ondernemerslandschap te gidsen, organiseert UNIZO de ALTO skitrip. Vier dagen lang gaan we hoge toppen scheren in Oostenrijk. Dat wordt netwerken op niveau, inzichten uitwisselen en jezelf en andere ondernemers ontdekken terwijl je geniet van een gezonde portie berglucht en beweging.  

Meer te weten komen?

Brecht Clyncke
0472 68 70 35

Meer te weten komen?

Laat je gegevens na en we nemen contact met je op!

Interesse in dit traject?

De inschrijvingen voor dit traject zijn nog niet open. Wil je je graag al registreren op voorhand? Laat hieronder je gegevens na.

Prijs

€0.275 excl. BTW

Programma

Snuif de Oostenrijkse wintersfeer op met West-Vlaamse ondernemers

Hotel VAYA bevindt zich op een uitstekende locatie, meteen op de piste (ski in, ski out). Alle kamers zijn ingericht in het typisch chique VAYA-design en zorgen voor maximale ontspanning. Wil je nog meer? Er is een sauna, stoombad, binnenzwembad en een ontspanningsruimte voor momenten van welzijn. Laat je spieren tot rust komen en geniet tegelijkertijd van het unieke uitzicht op de besneeuwde bergen van Kühtai. De ideale locatie om te onthaasten en volledig tot rust te komen tijdens de sportieve, memorabele shortski.

Peaks and Valleys

Ontmoet West-Vlaamse collega-ondernemers in een unieke maar vooral ongedwongen sfeer. En weet je? Het houdt niet op bij de shortski. Want thuis in België ontmoet je vijf West- Vlaamse topondernemers! Zij ontvoeren je in de coulissen van hun bedrijf en delen de formule van hun successen. Daarnaast zijn ze ook niet beschaamd om hun grootste dieptepunten als ondernemer met jou te delen. Kortom, dit wordt het traject waarbij je leert van de ‘pieken’ en ‘dieptepunten’ van collega-ondernemers in combinatie met een grote portie FUN!

Praktisch

 • Meet and greet KMO-ondernemer 1
 • Shortski
  • Optie 1: zat. 15 – woe. 19 maart 2025 (3 dagen skipas)
  • Optie 2: woe. 19 – zon. 23 maart 2025 (3 dagen skipas)
  • Optie 3: zat. 15 – zon. 23 maart 2025 (7 dagen skipas)
 • Meet and greet KMO-ondernemer 2
 • Meet and greet KMO-ondernemer 3
 • Meet and greet KMO-ondernemer 4
 • Meet and greet KMO-ondernemer 5

(locatie n.t.b. op maat van de groep)

Inclusief
Vier overnachtingen, half pension, skipas (3d), reisbegeleiding, lokale toeristentaks en vijf ‘meet & greets’ met West-Vlaamse topondernemers (incl. catering).

Exclusief: transport en skimateriaal. Opleg eenpersoonskamer: + € 650 (excl. BTW)

Verplichting i.h.k.v. de pakketreizenwet: organisatie door Mountair Skivakanties.