Skip to content

ALTO Ibiza 2025

ALTO Ibiza teaserbeelden

Storytelling!

Kruip in het hoofd van je klanten en laat ze jouw verhaal voelen. Via gerichte storytelling creëer je impact. We schrijven, samen met collega-ondernemers, een fantastisch verhaal. En waar beter dan Ibiza? Ontdek er de kracht van verhalen en word auteur van je eigen story.

Meer te weten komen?

Sofie Arslijder
Sofie Arslijder
0472 37 41 45

Meer te weten komen?

Laat je gegevens na en we nemen contact met je op!

Interesse in dit traject?

De inschrijvingen voor dit traject zijn nog niet open. Wil je je graag al registreren op voorhand? Laat hieronder je gegevens na.

Programma

Het eiland waar de verhalen vertellen.

Storytelling voor jouw succes

Als ondernemer heb je vaak wel een idee over het ‘wat’ en ‘hoe’ van je bedrijf. De vraag is vooral: ben je in staat om alles wat je doet te vertalen naar een interessant, verstaanbaar verhaal? Waarom ben jij anders dan jouw concullega’s? Als klanten moeten kiezen tussen aanbieders, speelt de gunfactor vaak een rol. Hoe zorg jij er nu voor dat klanten voor jou kiezen? Dat antwoord is simpel: storytelling. Hoe je van jouw verhaal een topverhaal maakt, dat ontdek je tijdens het ALTO traject rond storytelling in Ibiza.

Hoe verloopt een beslissingsproces van de klant? Wat speelt bewust en onbewust bij de beslissing? Hoe kan jij met jouw verhaal de klant overtuigen? Allemaal vragen die uitgebreid beantwoord worden.

Place to be: Ibiza

Ibiza, een eiland dat de laatste 3 decennia enorm veranderde. Hoe komt dat? Je kunt het wellicht al raden: storytelling! ‘Hoe kan een eiland nu verhalen vertellen?’ horen we je denken. Terechte vraag! Niet het eiland schrijft een verhaal, wel de mensen die er zijn geweest. Het eiland zorgt als het ware voor alle ingrediënten, de bezoeker kookt er een heerlijk gerecht van! Ben jij klaar om van jouw bedrijf een sterrenzaak te maken?

Snuif alvast de sfeer op!

Praktisch

  • mei 2025: kennismakingsavond en intro storytelling 
  • juni 2025: traject Ibiza 
  • juli 2025: sessie storytelling (avond)

Prijsindicatie: tussen €3.500 en €3.900

 

Verplichting i.h.k.v. de pakketreizenwet: organisatie door Travel Consulting 

De volgorde van het programma kan nog wijzigingen ondergaan.