Skip to content

ALTO Berlijn 2024

ALTO Berlijn

Berlijn ademt ondernemen. Het is dé stad waar disruptieve start ups zich verzamelen in creatieve hubs. Het is dé plaats waar scale ups in een zucht groeien naar bedrijven met wereldwijde impact en bekendheid. Oud en nieuw komen er op een verrassende manier samen. Wat maakt de lucht in Berlijn zo vruchtbaar voor ondernemerschap? Proef zelf, samen met ons. Feed your Head, schrijft de Duitse Paul Kalkbrenner. Of: Zet je geest open voor nieuwe ervaringen, opdat je kan groeien. 

Meer te weten komen?

Sofie Arslijder
Sofie Arslijder
0472 37 41 45

Meer te weten komen?

Laat je gegevens na en we nemen contact met je op!

Interesse in dit traject?

De inschrijvingen voor dit traject zijn nog niet open. Wil je je graag al registreren op voorhand? Laat hieronder je gegevens na.

Prijs

€3.800 excl. BTW (niet-leden)
€3.400 excl. BTW (leden)

Programma

Feed your Head

Berlijn vormde zich om van nazibolwerk tot één van de meest hippe metropolen in Europa. Gebieden die door oorlog geteisterd werden, kunnen na de vernieling met een schone lei beginnen. Die leegte geeft ruimte voor nieuwe economische vormen en nieuwe manieren van denken. Een dergelijke dynamiek voel je ongetwijfeld in Berlijn. Berlijn heeft de onuitputtelijke uitstraling van creativiteit, van snelle start ups en van teruggewonnen vrijheid.   

Ondernemers hebben een rebels kantje. En een rebelse kant, dat heeft ook Berlijn! Deze reis is een onmisbaar aanbod voor elke ondernemer die ervoor openstaat om de stad vanuit een economisch perspectief te leren kennen.  

In de loop van de komende weken maken we de details bekend. 

Praktisch

Inclusief

Vliegtuigtickets, vervoer ter plekke, alle maaltijden met dranken, bedrijfsbezoeken, gastsprekers, uitstappen binnen het programma, hotelovernachtingen in double room. Wens je een single kamer? Dan kan dit mits een meerprijs.